Creveţi crocanţi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Creveţii se trec prin făină,

apoi prin oul bătut cu puţină sare


şi la final prin pesmet panko.

Se încinge uleiul şi se prăjesc creveţii.

Se servesc calzi cu sos dulce de ardei iute.


Etichete: creveti | pane | pesmet | prajit
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Compot de pere Compot de pere

Rețeta mai nouă   Tortul sultanului Tortul sultanului

publicitate
Comentarii (9)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro