Creveţi la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul se pisează, apoi se freacă bine cu 2 linguri de ulei de măsline.

Se adaugă coajă rasă de lămâie,

o lingură de suc de lămâie, o jumătate de linguriţă de oregano,

un vârf de linguriţă de chimion, sare, piper şi se amestecă.

Creveţii se pun într-o pungă,

iar peste ei se toarnă amestecul de usturoi şi condimente.

Se amestecă bine creveţii în pungă astfel încât să treacă toţi prin condimente, apoi se lasă să stea aproximativ 2-3 ore.

După ce au stat la marinat, creveţii se pun pe beţe de frigărui,

iar apoi pe grătarul încins.

Se menţin câte 3-4 minute pe fiecare parte, în funcţie de cât de puternic este focul.

După ce se întorc, creveţii se ung cu suc de lămâie.

Se servesc imediat

alături de o garnitură de orez.

Etichete: creveti
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ketchup de casă Ketchup de casă

Rețeta mai nouă   Cartofi cu rozmarin şi telemea Cartofi cu rozmarin şi telemea

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro