Doradă cu pesmet și pătrunjel la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peștele se eviscerează și se presară cu sare.

Se pisează usturoiul

și se freacă cu ulei de măsline.

Pătrunjelul se taie mărunt și se adaugă peste usturoiul pisat.

Se adaugă și pesmetul și se omogenizează.

Cu acest amestec se unge bine, peste tot, dorada, inclusiv în interior.

Se coace în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30-40 de minute. Se întoarce și se mai lasă 10-15 minute.

Se servește caldă.

Etichete: dorada
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • f.b.

  Rețeta mai veche Tagliatelle cu șuncă, brânză și roșii cherry Tagliatelle cu șuncă, brânză și roșii cherry

Rețeta mai nouă   Coșulețe de ciocolată cu cremă de mascarpone și unt de arahide Coșulețe de ciocolată cu cremă de mascarpone și unt de arahide

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro