Macrou la cuptor pe pat de legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Macroul eviscerat se stropește cu zeamă de lămâie

și se condimentează cu sare

și piper.

Ceapa se taie solzișori,

iar ardeiul gras se taie fâșii subțiri.

Într-un vas termorezistent uns cu ulei se pune un pat de legume format din ceapă,

ardei gras

și roșii decojite.

Se condimentează cu sare, piper, busuioc și chimion.

Deasupra se așează macroul și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 grade.

După 20 de minute se mai stropește peștele cu zeamă de lămâie

și se mai introduce 20 de minute la cuptor.

Macroul este gata și se ține la cald.

Legumele fără pește se mai lasă la cuptor încă jumătate de oră.

Se servește macroul cu legume.

Etichete: macrou
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Supă cremă de ciuperci Supă cremă de ciuperci

Rețeta mai nouă   Supă cremă de dovleac Supă cremă de dovleac

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro