Moelleux au chocolat

(Molten chocolate cake)
Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se topeşte ciocolata cu untul pe baie de apă.

Ouăle se bat spumă cu zahărul.

Se adaugă făina şi se mixează în continuare.

Se adaugă şi ciocolata topită şi se omogenizează.

Compoziţia se tornă în forme ceramice umplute până la 3/4, iar în mijloc se pune un cubuleţ de ciocolată.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 240 grade, timp de 10 minute.

Se răstoarnă pe farfurii şi se servesc imediat.


Cu acest preparat participăm la provocarea Dulce Românie găzduită de Ioana, pentru capitolul bucătăria internaţională.

(23 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Foarte buna reteta. Am incercat mai intai reteta lui Adi Hadean, si nu a iesit la fel de buna.

    E super.

  Rețeta mai veche Salată de castraveţi cu ceapă verde şi măsline Salată de castraveţi cu ceapă verde şi măsline

Rețeta mai nouă   Porc în sos dulce-acrişor în stil thailandez Porc în sos dulce-acrişor în stil thailandez

publicitate
Comentarii (19)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro