Cupe de ciocolată albă cu spumă de zmeură
Ciocolata se topeşte pe baie de apă.
Se aşează una în alta 2 hârtii mici pentru brioşe, iar hârtia din interior se tapetează cu un strat de ciocolată.
Se pun în tava pentru brioşe, pentru a-şi păstra mai bine forma şi se lasă la răcit.
Se îndepărtează cu mare grijă hârtia de copt.
Se pregăteşte spuma de zmeură.
Mascarponele se amestecă bine cu sucul de lămâie şi zahărul pudră.
Se adaugă zmeura şi se amestecă.
Separat se bate bine smântâna,
apoi se adaugă peste amestec.
Cu această cremă se umplu cupele de ciocolată.
Fiecare coşuleţ se decorează cu o coacăză.
Cred că pot fi folosite foarte bine drept mărţişoare comestibile.
La realizarea pozelor cu mărţişoarele m-a ajutat Cristi, asta ca să nu vă speriaţi cumva că am evoluat prea tare la capitolul prezentare.
-
milica01 Mar.2013
bravo! super este totul, am imaginatie si sunt sigur ca este si foarte gustoasa.
-
carmen01 Mar.2013
multumesc pentru martisor!!!