Tiramisu cu fructe de pădure

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 



Se prepară crema de mascarpone astfel: se separă albuşurile de gălbenuşuri.

Gălbenuşurile se bat cu mascarpone şi se adaugă peste albuşurile bătute spumă cu zahărul.



Peste acest amestec se adaugă frişca bătută. Se amestecă totul şi se dă la rece pentru câteva ore.


Pişcoturile se înmoaie în siropul de la fructele de pădure sau sirop din compot.

Peste primul strat de pişcoturi de toarnă cremă, iar peste cremă se presară fructele de pădure.

Apoi se adaugă încă un strat de pişcoturi însiropate, cremă şi fructe deasupra.


(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tocăniţă de cartofi cu mazăre Tocăniţă de cartofi cu mazăre

Rețeta mai nouă   Cartofi cu bulion la cuptor Cartofi cu bulion la cuptor

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro