Tarte cu fructe
Margarina se freacă cu sarea, zahărul pudră şi zahărul vanilat.
Se adaugă ouăle, făina amestecată cu praful de copt şi se frământă bine aluatul.
Se ia o porţiune din aluatul obţinut, se întinde o foaie subţire cu ajutorul unui sucitor pe masa presărată cu făină şi se decupează dimensiuni pe măsura formelor de tarte pe care le aveţi. Aluatul se aranjează cu mâna în formele unse cu unt, îndepărtându-se surplusul de aluat. Se înţeapă, din loc în loc, cu o furculiţă.
Formele se aşează într-o tavă şi se bagă în cuptorul încins la 170 grade timp de 15 - 20 de minute.
Formele astfel obţinute se umplu cu budincă de vanilie şi apoi se ornează deasupra cu diverse fructe tăiate cubuleţe sau felii subţiri.
Peste fructe se toarnă tort-gelee de la Dr. Oetker, preparat conform instrucţiunilor de pe ambalaj.