Brioşe "Spidernet"

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Brioşe de ciocolată"

    Făina se amestecă cu cacaua şi praful de copt.

    Ouăle se bat cu zahărul.

    Se adaugă untul, laptele şi whisky, apoi amestecul de făină. Se amestecă cu mixerul.

    Forma pentru brioşe se căptuşeşte cu hârtie de copt pentru brioşe. Se umplu formele doar 2/3.

    Se coc la 180 grade timp de 25  minute, în cuptorul preîncălzit.

    Brioşe de ciocolată
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Se amestecă zahărul pudră cu crema de brânză.

Se adaugă colorantul galben, apoi cel rosu, în cantitate mică, pentru ca nuanţa de portocaliu să fie foarte aprinsă.

Cu această cremă se ornează brioşele, cu ajutorul unei seringi pentru ornat.

Se topeşte ciocolata cu puţină frişcă lichidă, pe baie de apă.

Cu ajutorul unei pungi tăiată la colţ, pe o hârtie de copt de trasează o pânză de păianjel, folosind un şablon sau după imaginaţia fiecăruia.

Se lasă să se întărească ciocolata sau se bagă puţin la congelator.

Se plasează pânzele de păianjen pe brioşele glazurate cu crema de brânză.

Se pot face diverse forme din ciocolată care se pot ataşa pe crema de brânză. De exemplu, se pot face păianjeni care se plasează pe brioşele pregătite anterior.


(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Iepure cu măsline şi ciuperci Iepure cu măsline şi ciuperci

Rețeta mai nouă   Somn cu roşii la cuptor Somn cu roşii la cuptor

publicitate
Comentarii (16)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro