Caise

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ouăle se amestecă cu uleiul, zahărul şi coaja de lămâie.


Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi se frământă până iese un aluat care se desprinde de pe mână.


Din această compoziţie se modelează cu mâna bile, aproximativ de aceeaşi dimensiune care se presează uşor cu podul palmei şi se aşează într-o tavă încălzită.


Se bagă la cuptor pentru aproximativ 20 de minute la 200 grade.


După ce se răcoresc, se scobesc cu atenţie cu ajutorul unui cuţit.


Mijlocul care s-a scos din prăjitură, se sfărâmă bine şi se amestecă cu margarina şi cacaua, pentru umplutură.


Se umplu jumătaţile cu acest amestec, unindu-se apoi două câte două.


Se prepară o culoare din colorant galben sau portocaliu. Se înmoaie caisele în colorant şi se tăvălesc prin zahăr tos.


Etichete: prajitura | caise | crema | fursecuri
(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Fettuccine cu sparanghel Fettuccine cu sparanghel

Rețeta mai nouă   Prăjitură Boema Prăjitură Boema

publicitate
Comentarii (10)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro