• Tort Pavlova

    Tort Pavlova

    Albuşurile se bat spumă. Când s-a obţinut spuma, se adaugă zahărul treptat, apoi oţetul şi amidonul. La…

  • Clătite bănăţene

    Clătite bănăţene

    Brânza se amestecă cu un ou, 50 g zahăr, 1 plic de zahăr vanilat şi stafidele. Gălbenuşurile se amestecă…

  • Alcazale

    Alcazale

    Albuşurile se bat spumă. Se adaugă zahărul şi se bat în continuare până se topeşte zahărul. Se adaugă…

  • Macarons cu cremă de ciocolată

    Macarons cu cremă de ciocolată

    Se bat albuşurile spumă. Se adaugă zahărul şi se bate în continuare cu mixerul până se obţine o bezea…

  • Prăjitură cu gem şi glazură de albuş

    Prăjitură cu gem şi glazură de albuş

    Se amestecă bine gălbenuşurile cu zahărul, apoi se adaugă făina, smântâna şi praful copt. Se obţine…

  • Bezea cu dulceaţă de mure

    Bezea cu dulceaţă de mure

    Aceasta este o reţetă reprezentativă pentru Salzburg şi este un sufleu dulce preparat din albuşuri de ouă,…

  • Prăjitură excelentă

    Prăjitură excelentă

    Peste blatul scos din cuptor se adaugă bezeaua, se întinde uniform pe toată suprafaţa şi se coace la 150…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro