Minitarte cu struguri

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Budincă de vanilie"


    Laptele se pune la fiert împreună cu celelalte ingrediente, amestecând continuu cu un tel, pentru a se evita formarea de cocoloaşe. Se ţine pe foc până când se îngroaşă.

    Se ia vasul de pe foc şi se adaugă esenţa de vanilie.

    Budincă de vanilie
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Margarina se topeşte şi se amestecă cu făina.

Se adaugă zahărul pudră şi gălbenuşurile şi se omogenizează.

Se împarte aluatul în fiecare formă de tartă unsă cu unt, se întinde pe toată suprafaţa cu mâna, astfel încât stratul de aluat în formă să nu fie foarte gros.

Formele se aşează într-o tavă şi se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20-25 de minute.

Coşuleţele formate se scot din forme şi se umplu cu cremă.

Se pun deasupra boabele de struguri.

Pe toată suprafaţa se distribuie tort gelee-ul, preparat conform instrucţiunilor de pe ambalaj.


Etichete: minitarte | tarta | struguri | budinca
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpe de pui cu sos de lămâie Pulpe de pui cu sos de lămâie

Rețeta mai nouă   Compot de struguri Compot de struguri

publicitate
Comentarii (13)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro