Prăjitură cu măr ras

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Merele rase se amestecă cu zahărul, făina, bicarbonatul de sodiu stins cu oţet şi un praf de sare.



Totul se toarnă într-o tavă unsă cu unt şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 45 de minute.



Se prepară siropul încălzind apa împreună cu zahărul, până când acesta se dizolvă, apoi se adaugă cacaua şi esenţa de rom.


Siropul se distribuie uniform peste prăjitura fierbinte.

Prăjitura se porţionează atunci când se răceşte.



Pentru luna noiembrie am primit invitaţia de la Xandrine, care ne provoacă să folosim în reţete mărul şi hreanul.
Etichete: prajitura | mere | mere rase
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Shaorma cu piept de pui Shaorma cu piept de pui

Rețeta mai nouă   Ciorbă de perișoare Ciorbă de perișoare

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro