Rulada cu cremă de cacao
-
Preparăm "Blatul la ruladă"
Se separă albuşurile de gălbenuşuri.
Gălbenuşurile se bat spumă cu zahărul şi sarea, apoi se adaugă apa fierbinte, câte o lingură, amestecând continuu.
Albuşurile se bat şi ele spumă.
În spuma de albuşuri se încorporează crema de gălbenuşuri, apoi câte o lingură de făină cerntă, amestecând uşor cu lingura, de jos în sus.
În tava de la aragaz unsă cu ulei şi tapetată cu hârtie de copt, se toarnă compoziţia pufoasă şi se dă la cuptor, la 180 grade timp de 25 de minute.
Blatul se scoate pe o altă coală de hârtie şi se rulează imediat.
-
continuăm cu rețeta de bază...
Untul se freacă foarte bine cu zahărul pudră.
Se adaugă cacaua şi se omogenizează. La final se adaugă esenţa de rom.
Peste blatul rece se adaugă crema preparată. Se întinde uniform peste toată suprafaţa.
Apoi blatul se rulează strâns şi se glazurează.
-
margareta11 Jun.2013
Foarte buna prezentarea.O sa incerc si reteta.
-
IULIANA14 Apr.2013
foartea buna rulada!