-
Ton pane cu legume dulci-acrișoare
Peștele se taie rondele. Se pregătește un amestec dintr-o lingură de sos de soia, 100 ml vin alb, 50 ml apă…
-
Omletă provensală
Ardeiul se taie cubuleţe. Prazul se taie mărunt. La fel şi ceapa verde. În puţin ulei se căleşte mai întâi…
-
Porc cu sos dulce acrişor în stil…
Carnea de porc se taie cubuleţe, se sărează, se stropeşte cu vinul de orez şi se lasă la marinat 30 de minute.…
-
Salată de cartofi cu mazăre şi maioneză
Cartofii se fierb în coajă, apoi se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe mici. Se pun peste maioneză.…
-
Plăcintă cu cartofi, praz şi brânză…
Cartofii se curăţă de coajă, se taie cubuleţe mici şi se pun la fiert în apă cu puţină sare. După ce…
-
de post
Ciuperci cu dovlecei şi praz la cuptor
Într-un vas termorezistent, se pun 2-3 linguri de ulei, apoi se aşează ciupercile spălate. Peste ciuperci…
-
Salată de roşii cu mozzarella şi…
Roşiile şi mozzarella tăiate felii se aranjează alternativ pe un platou mare. Frunzele de busuioc de pun printre…
-
Păstrăv la cuptor cu sos de ciuperci…
Păstrăvul se curăţă şi se spală cu apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să stea 30 de minute. Ciupercile…
-
Praz cu carne de porc
Ceapa tăiată mărunt şi usturoiul tăiat feliuţe se călesc în ulei. Se adaugă carnea tăiată bucăţi…
Reţete cu "praz"