Carne de pasăre
-
Piept de pui cu arome thailandeze
Pieptul de pui se taie în 4. Se condimentează cu sare și piper. Se storc 2 felii limetă, alte felii de limetă…
-
Souvlaki de pui - frigărui de pui în…
Se face un amestec din ulei de măsline, oţet, suc de lămâie, oregano, sare şi piper. Usturoiul se pisează…
-
Friptură de curcan în sos de vin cu…
Se face un amestec de condimente cu sare şi ulei, cu care se ung foarte bine bucăţile de carne. Usturoiul se…
-
Piept de curcan la grătar
Pieptul de curcan se tranşează în bucăţi nu foarte groase. Usturoiul se pisează şi se adaugă împreună…
-
Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval
Pulpele de pui se spală şi se taie pe jumătate. Se prăjesc în puţin ulei. Când sunt rumenite se scot pe…
-
Pulpă de curcan la tavă cu cartofi,…
Se rade coaja de portocală. Usturoiul se pisează şi se amestecă cu rozmarinul, salvia, nucşoara, sarea, piperul…
-
Piept de gâscă cu ciuperci la slow…
Boabele de coriandru se pisează. Se îndepărtează pielea de pe pieptul de gâscă, apoi se taie pe jumătate.…
-
Chifteluţe din piept de pui la cuptor
Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat împreună cu ceapa şi pâinea. Se adaugă şi celelalte ingrediente…
-
Ficăței de pui în sos de roșii și…
Ficăţeii se spală, apoi se usucă cu ajutorul şerveţelelor absorbante. Făina se amestecă cu sare, piper,…
-
Pulpe de pui în sos de vin şi lămâie
Într-un vas termorezistent, uns cu ulei, se aşează pulpele de pui. Se condimentează cu sare şi piper. Deasupra…
-
Pui în crustă de orez cu sos de lămâie
Orezul se pune la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când orezul este fiert, fără…
-
Piept de pui în stil indian
Ardeii se curăţă de cotoare şi seminţe şi se taie cubuleţe. Pieptul de pui se taie şi el cuburi. Usturoiul…
-
Pui mănăstiresc
Puiul se porţionează. Potroacele (spate, gât, vârfuri de aripi) se pun la fiert în apă cu sare. Se îndepărtează…
-
Pulpe de pui cu roșii și suc de lămâie…
Pe fundul vasului de ceramică se pun câteva roşii decojite şi se presează puţin. Peste acest strat de roşii…
-
Raţă pe varză
Se pregăteşte o supă de pui din spinare, aripi şi măruntaie. Se pun toate la fiert în apă rece cu sare,…
-
Pui întreg la slow cooker
Usturoiul se curăţă, se pisează. Se adaugă condimentele şi se amestecă. Cu acest amestec se unge puiul…
-
Coq au vin la slow cooker
Kaizerul se taie fâşii, apoi se căleşte în unt. Se lasă până se rumeneşte bine. Se scot pe o farfurie,…
-
Curcan cu cârnaţi la slow cooker
Se curăţă cartofii, ceapa şi usturoiul. Se taie cârnaţii bucăţi mici şi de asemenea carnea de curcan…
-
Gnocchi cu piept de pui la cuptor
Pieptul de pui se taie bucăţi mici. Se prăjesc până scade lichidul pe care îl lasă. Se adaugă ardeiul…
-
Curcan cu ierburi la cuptor
Usturoiul se pisează cu sare şi piper. Se freacă cu ulei şi apoi se diluează cu vinul. Se adaugă condimentele…
-
Pulpe de pui cu sos de lămâie
Usturoiul se pisează cu sare, se adaugă 4 linguri de ulei de măsline, coaja de lămâie şi oregano. Se omogenizează.…
-
Curcan în vin la slow cooker
Pulpa de curcan se porţionează, apoi se rumeneşte în unt. Ceapa tăiată solzişori şi morcovii tăiaţi…
-
Friptură de curcan la cuptor
Pulpele de curcan se spală cu apă rece şi se aşează într-un vas termorezistent. Separat se pregăteşte…
-
Pulpe de pui în sos de vin
Pulpele de pui se spală în apă rece, apoi se crestează pe ambele părţi. Usturoiul se pisează, se freacă…
-
Aripioare de pui în sos de roşii
Aripioarele de pui se prăjesc puţin în ulei încins, atât cât să fie rumene. Se adaugă roşiile decojite…
-
Pulpe de pui în sos hoisin
Pulpele de pui bine spălate se pun într-un castron şi se amestecă cu usturoiul tocat mărunt, sosul de soia,…