• Pui cu ciuperci şi smântână

    Pui cu ciuperci şi smântână

    Carnea de pui se taie bucăţele mici, se condimentează cu sare, piper, cimbru, boia. Se încing 2 linguri ulei,…

  • Iahnie de fasole cu afumătură

    Iahnie de fasole cu afumătură

    Fasolea se curăţă şi se spală. Se poate pune la muiat de cu seară. A doua zi se aruncă apa, se clăteşte…

  • Sos de roşii pentru fripturi

    Sos de roşii pentru fripturi

    Se pasează roşiile, separându-se de coajă şi de seminţe. Se pune sucul obţinut la fiert. Se fierbe până…

  • Ficăţei de pui pane

    Ficăţei de pui pane

    Se bat ouăle. Se amestecă cu făina şi se condimentează. Se pregătesc ficăţeii (se spală, se curăţă…

  • Saramură de aripioare

    Saramură de aripioare

    Pe tablă sau pe grătar se prăjesc aripioarele de pui cu sare. După ce se prăjeşte, se lasă la răcit puţin…

  • Sarmale în frunză de viţă

    Sarmale în frunză de viţă

    Carnea tocată se amestecă cu ceapa tocată, mărarul, orezul spălat, sare, piper, condimente pentru sarmale,…

  • Gogoșari în bulion

    Gogoșari în bulion

    Se spală şi se curăţă gogoşarii. Se taie peştişori. Se pun la fiert: 4 linguri sare, 2 linguri zahăr,…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro