Rețete
- Aluaturi (8)
- Aperitive (101)
- Băuturi (24)
- Conserve (43)
- Deserturi (246)
- Mâncăruri (542)
- Paste și pizza (46)
- Salate (47)
- Sosuri (5)
- Supe și ciorbe (46)
- Reţete de post (90)
- Mic dejun (33)
- Rețete de Crăciun (17)
- Rețete de Paşti (16)
- Internațional (77)
-
Smoothie de afine, kiwi și mere
Lămâile se storc. Merele se curăţă de cotoare şi se pun în blender, împreună cu sucul de lămâie, kiwi,…
-
Pizza cu piept de pui
Pieptul de pui se fierbe, se lasă să se răcorească, apoi se taie cubuleţe. Într-o tavă unsă cu ulei, se…
-
Chec
Untul, zahărul şi zahărul vanilat se bat cu mixerul. Se adaugă ouăle, pe rând, mixând foarte bine după…
-
Piept de curcan cu legume și tăiței…
Într-un wok, se încinge puţin ulei de măsline şi se adaugă usturoiul. Totul se face la flacără mare. Se…
-
Plăcintă cu legume
Ardeiul tăiat cuburi, împreună cu vânăta, se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei de măsline, se condimentează…
-
Salată cu piept de pui, fasole și…
Într-un bol se amestecă fasolea boabe cu porumbul şi pieptul de pui fiert şi tăiat cubuleţe. Se condimentează…
-
Suc de citrice cu ananas
Ananasul se curăţă, se taie bucăţi şi se pune în blender. Se storc lămâile, iar sucul lor se adaugă…
-
Pulpă de curcan cu sos de portocală…
Pulpa de curcan se pune la fiert cu sare în oala sub presiune. Se fierbe timp de 45 de minute. Portocala se stoarce.…
-
Tarte cu pesto și roșii cherry
Aluatul foietaj se întinde puţin pe o suprafaţă presărată cu făină, apoi se decupează cu ajutorul unui…
-
Pulpe și aripi de găină cu sos picant…
Ardeiul iute se pisează în mojar, lămâia şi portocala se storc. În vasul de la slow cooker se aşează pulpele…
-
Pâine cu măsline verzi
Măslinele verzi se taie mărunt. Ardeiul roşu se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie şi ea. Făina se amestecă…
-
Supă de cocoș cu tăiței de casă
Carnea se pune la fiert împreună cu legumele întregi şi sare. Se lasă să fiarbă timp de 45 de minute, în…
-
Mărțișor
Mousse de căpșuni cu ciocolată albă
Portocalele se storc. Căpşunile împreună cu zahărul pudră şi 3 linguri de suc de portocale se amestecă…
-
de post
Tofu la grătar
Brânza tofu se taie felii goase de 1 cm. Feliile se stropesc cu ulei de măsline, iar deasupra se pune busuiocul…
-
Tartă cu brânză telemea și roșii
Se amestecă făina cu untul şi un praf de sare. Se frământă până se obţin nişte firimituri. Se adaugă…
-
Varză călită
Varza şi ceapa se taie mărunt. Ceapa se căleşte în 2 linguri de ulei şi se înăbuşă în puţină apă.…
-
Limoncello
Lămâile se curăţă de coajă, evitând să se ia şi partea albă. Se pun într-un vas. Peste ele se toarnă…
-
Rață la cuptor
Usturoiul se pisează şi se amestecă cu condimentele obţinându-se o pastă. Cu aceasta, se unge raţa atât…
-
Vită cu cimbru și boia
Pulpa de vită se pune la fiert cu legumele întregi şi condimentele. Se fierbe timp de o oră, în oala sub…
-
Cod în sos dulce acrișor
Codul se taie bucăţi, se presară cu puţină sare, se lasă să stea 10-15 minute, apoi se dau prin amidon…
-
Salată picantă cu piept de pasăre
Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie mărunt.…
-
Piept de curcan cu ficăței, ciuperci…
Pieptul de curcan se taie felii potrivit de groase, care se presează cu hârtie absorbantă, şi se presară…
-
Porc cu mere la cuptor
Usturoiul se pisează cu sare se freacă bine cu puţin ulei, apoi se adaugă boia, chimen măcinat şi se amestecă.…
-
Pizza quatro formaggi
Blatul de pizza se întinde într-o tavă unsă cu ulei. Se întinde pe toată suprafaţa sos de roşii, apoi…
-
Iepure cacciatore
Făina se amestecă cu cimbru, sare şi piper şi se presară peste bucăţile de iepure, care se rumenesc puţin…
-
Tarte cu brânză feta și ardei roșu
Margarina la temperatura camerei, se amestecă cu ouăle, adăugate pe rând. Se adaugă făina şi apa şi se…