Rețete
- Aluaturi (8)
- Aperitive (101)
- Băuturi (24)
- Conserve (43)
- Deserturi (246)
- Mâncăruri (542)
- Paste și pizza (46)
- Salate (47)
- Sosuri (5)
- Supe și ciorbe (46)
- Reţete de post (90)
- Mic dejun (33)
- Rețete de Crăciun (17)
- Rețete de Paşti (16)
- Internațional (77)
-
Piept de porc la cuptor
Pieptul de porc se crestează pe partea cu șorici, astfel încât să se obțină mici pătrate. Se presară…
-
Pâine cu ceapă și brânză cheddar
Mozzarella si cheddarul se taie felii subțiri. Ceapa verde se taie mărunt și se amestecă cu untul topit și…
-
Coșulețe de ciocolată cu cremă de…
Se amestecă făina cu cacaua, zahărul și sarea. Se adaugă untul și brandy și se amestecă până se obține…
-
Doradă cu pesmet și pătrunjel la…
Peștele se eviscerează și se presară cu sare. Se pisează usturoiul și se freacă cu ulei de măsline. Pătrunjelul…
-
Tagliatelle cu șuncă, brânză și…
Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert se scurg și…
-
Pulpe de pui tandoori
Pulpele de pui se crestează și se pun într-un castron. Se presară deasupra condimentul tandoori masala, se…
-
Raita
Castravetele se dă pe răzătoare. Iaurtul se pune intr-un castron și se condimentează cu mentă, usturoi granulat,…
-
Ton pane cu legume dulci-acrișoare
Peștele se taie rondele. Se pregătește un amestec dintr-o lingură de sos de soia, 100 ml vin alb, 50 ml apă…
-
Pachețele cu vită și năut
Se taie mărunt feliile de bacon, ceapa verde, spanacul, ciupercile și usturoiul. Fără a se folosi grăsime,…
-
Prăjitură cu foi și cremă de ciocolată
Ouăle se bat cu zahărul până se obține o spumă. Se adaugă uleiul puțin câte puțin, amestecând continuu.…
-
Vin fiert
Într-o oală se amestecă vinul, piperul, cuișoarele și zahărul. Se omogenizează cu o lingură. Se pune oala…
-
Glühwein
Portocala se taie cubulețe. Se stoarce lămâia. Sucul de lămâie obținut se adaugă peste vin, împreună…
-
Supă cremă de sfeclă roșie
Într-o tigaie cu ulei încins în prealabil se pune la călit usturoiul tocat mărunt, apoi ceapa tocată mărunt.…
-
Somn african în sos de ardei
Se aleg ardeii proaspeți și sănătoși, se curăță de cotor și de semințe și se dau la robot. Se dau la…
-
Focaccia cu măsline și roșii uscate
În vasul de la mașina de făcut pâine se pune apa călduță, 3 linguri de ulei de măsline, sarea, făina…
-
Supă cremă de roșii cu busuioc
Ceapa se taie solzișori și se pune într-o tigaie cu ulei încins în prealabil. Se taie cei 2 morcovi. Se adaugă…
-
Sardine umplute cu roșii și capere
După ce se eviscerează, se spală bine și li se îndepărtează capetele, sardinelor li se îndepărtează…
-
Șprot prăjit
Peștele se curăță de solzi, se eviscerează, se spală bine, apoi se dă cu un praf de sare. Șprotul curățat…
-
Somn la grătar cu sos teriyaki
Somnul se eviscerează, se spală bine și se taie rondele. Capul și coada se vor păstra pentru o ciorbă de…
-
Saramură de știucă
Știuca se curăți de solzi, de intestine și se spală bine. Se pune pe o tavă cu grătar alături de cele…
-
Cannoli
Făina se amestecă cu zahărul,un praf de sare, și untul. Se adaugă gălbenușul și vinul. Se formează un…
-
Pui cu smântână și ciuperci
Se taie ciupercile feliuțe. Se pun într-o tigaie cu ulei încins. Se adaugă apă, se fierb. După asta se strecoară…
-
Doradă cu legume la grătar
Peștele se curăță de solzi și intestine, apoi se spală foarte bine. Se pisează usturoiul. Se amestecă…
-
Supă cremă de țelină
Ceapa și usturoiul se toacă mărunt. Într-o tigaie cu ulei încins se pun la călit ceapa și usturoiul. În…
-
Cupe cu mousse de ciocolată și fistic
Blatul se decupează cu un pahar, apoi se scobește în interior cu alt pahar cu diametru mai mic. Se însiropează…
-
Prăjitură cu cafea
Ouăle se bat cu un praf de sare. Se adaugă zahărul și se freacă foarte bine până se obține o cremă. Se…