• Tort Amandină

    Tort Amandină

    Blatul rece se taie în 3 pe orizontală. Pe un platou se pune un blat, se însiropează pe toată suprafața…

  • Musaca de cartofi cu carne de porc

    Musaca de cartofi cu carne de porc

    Usturoiul se taie mărunt și se călește în două linguri de ulei. Ceapa se toacă mărunt și se adaugă peste…

  • Lasagna în bacon

    Lasagna în bacon

    Ceapa se taie mărunt și se călește în 2 linguri de ulei împreună cu usturoiul zdrobit. Se lasă să se…

  • Minitorturi cu ciocolată și cafea

    Minitorturi cu ciocolată și cafea

    După ce blatul s-a răcit complet, se decupează cercuri de blat, ce trebuie montate în inele detașabile. Se…

  • Tort înghețat de ciocolată și cappuccino

    Tort înghețat de ciocolată și cappuccino

    Untul pentru blat se topește pe foc, apoi se amestecă cu pudra de cacao. Se ia vasul de pe foc și se adaugă…

  • Tort Sacher

    Tort Sacher

    Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă tare. Untul la temperatura camerei, se amestecă…

  • Panettone

    Panettone

    Stafidele se pun la înmuiat cu romul și 2 linguri de apă fierbinte și se lasă peste noapte. Făina, zahărul,…

  • Păstrăv somonat la grill

    Păstrăv somonat la grill

    Păstrăvul somonat, curățat de solzi și intestine, se usucă bine cu servețele absorbante. Se presară cu…

  • Caras înăbușit cu roșii și lămâie

    Caras înăbușit cu roșii și lămâie

    Usturoiul se pisează cu puțină sare. Într-o tigaie se încing 2 linguri de ulei și se călesc roșiile decojite.…

  • Sardine cu cimbru la grătar

    Sardine cu cimbru la grătar

    Usturoiul se pisează cu sare, iar peste el se adaugă cimbru uscat, piperul și uleiul de măsline. Se omogenizează.…

  • Rulouri cu cremă de brânză și ardei copt

    Rulouri cu cremă de brânză și ardei…

    Busuiocul se taie mărunt și se adaugă peste crema de brânză. Măslinele se taie rondele și se pun și ele…

  • Pui copt cu cartofi

    Pui copt cu cartofi

    Usturoiul se pisează cu sare și se amestecă bine cu uleiul de măsline, piperul și jumătate de linguriță…

  • Penne quatro formaggi

    Penne quatro formaggi

    Laptele se pune pe foc, iar când începe să fiarbă se adaugă smântâna și brânzeturile (cea cu mucegai…

  • Prăjitură Krantz

    Prăjitură Krantz

    Fiecare din foi se taie în două. Peste prima foaie se adaugă 1/4 din cremă, se întinde uniform și se presară…

  • Prăjitură cu prune

    Prăjitură cu prune

    Făina se amestecă cu un plic de zahăr vanilat, cu zahăr pudră, sarea, praful de copt, coaja rasă de lămâie…

  • Somon cu sos de mărar și ceapă verde

    Somon cu sos de mărar și ceapă verde

    Somonul întreg se taie rondele. Se presară cu sare și se lasă să stea 20 de minute, apoi se pun pe grătarul…

  • Pizza orientală cu carne de vită

    Pizza orientală cu carne de vită

    Carnea de vită fiartă se taie cubulețe. Blatul de pizza se întinde uniform într-o tavă unsă cu ulei. Se…

  • Dulceață de coacăze

    Dulceață de coacăze

    Peste coacăzele bine spălate și curățate de frunze, se adaugă zahărul, apa rece, zahărul vanilat, apoi…

  • Coșulețe cu legume

    Coșulețe cu legume

    Făina, ouăle și untul rece se frământă bine cu mâna sau cu malaxorul, până se obține un  aluat…

  • Ruladă de bezea cu zmeură

    Ruladă de bezea cu zmeură

    Albușurile se bat foarte bine cu mixerul până se obține o spumă. Se adaugă zahărul și spuma se bate in…

  • Tort Deliciu

    Tort Deliciu

    Pe un platou se pune o foaie de bezea cu nucă. Se unge uniform cu 1/3 din crema fiartă amestecată cu frișcă.…

  • Pulpă de miel cu rozmarin și usturoi

    Pulpă de miel cu rozmarin și usturoi

    Se pregătește untul aromatizat cu rozmarin, cimbru, sare și piper. Ceapa roșie se taie în sferturi și se…

  • Tarte de ciocolată cu arahide

    Tarte de ciocolată cu arahide

    După ce bazele de tartă s-au răcit, se toarnă în interior un strat de caramel cu banană. Peste stratul de…

  • Pulpe de pui cu ghimbir și lime

    Pulpe de pui cu ghimbir și lime

    Usturoiul și ghimbirul se taie mărunt, se pun într-un castron și se amestecă cu zahăr brun, suc de limetă,…

  • Supă cremă de linte

    Supă cremă de linte

    Usturoiul și ceapa se taie mărunt. Într-un vas suficient de mare se pune uleiul de măsline, apoi se adaugă…

  • Panna cotta cu jeleu de căpșuni și zmeură Mărțișor

    Panna cotta cu jeleu de căpșuni și…

    Gelatina se pune la înmuiat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Laptele, frișca, zahărul și esența de…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro