- 
					
					
						  FrittataAm fiert cartofii. I-am verificat cu o furculiță, dacă furculița se înfige ușor în ei înseamnă că sunt… 
- 
					
					
						 de post de postCiorbă de perișoare de postTăiem ceapa mărunt, ardeiul gras cubulețe, morcovul cubulețe, țelina și păstârnacul cubulețe. Într-o… 
- 
					
					
						  Ardei umpluți la slow cookerPeste carnea tocată se adaugă ceapa tocată mărunt, ouăle, orezul, condimentele (sare, piper, cimbru, coriandru),… 
- 
					
					
						  Chilli con carneAm adunat o grămadă de ingrediente pentru rețeta asta. Am ales un wok mărișor pentru că trebuie să încapă… 
- 
					
					
						  Paella cu midii și crevețiÎn uleiul încins se călesc ceapa tăiată julien, ardeiul tăiat felii și usturoiul tocat. Se adaugă vinul… 
- 
					
					
						  Salată de leurdă cu roșii și ridichiLeurda se taie mărunt și se pune într-un castron. Peste ea se adaugă roșiile tăiate cuburi, ardeiul tăiat… 
- 
					
					
						  Pizza CapricciosaCiupercile se spală și se taie feliuțe subțiri. Ardeiul se taie fâșii. Șunca se taie și ea fâșii. Într-o… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui în sos picant de busuiocPulpele de pui se condimentează cu sare și se pun pe grătarul încins, cu pielea în jos. Se lasă până se… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui în sos picant de busuiocPulpele de pui se condimentează cu sare și se pun pe grătarul încins, cu pielea în jos. Se lasă până se… 
- 
					
					
						  Coșulețe cu legumeFăina, ouăle și untul rece se frământă bine cu mâna sau cu malaxorul, până se obține un  aluat… 
- 
					
					
						  Ton pane cu legume dulci-acrișoarePeștele se taie rondele. Se pregătește un amestec dintr-o lingură de sos de soia, 100 ml vin alb, 50 ml apă… 
- 
					
					
						  Ton pane cu legume dulci-acrișoarePeștele se taie rondele. Se pregătește un amestec dintr-o lingură de sos de soia, 100 ml vin alb, 50 ml apă… 
- 
					
					
						  Ton pane cu legume dulci-acrișoarePeștele se taie rondele. Se pregătește un amestec dintr-o lingură de sos de soia, 100 ml vin alb, 50 ml apă… 
- 
					
					
						  Doradă cu legume la grătarPeștele se curăță de solzi și intestine, apoi se spală foarte bine. Se pisează usturoiul. Se amestecă… 
- 
					
					
						  Frigărui de creveți cu legumeCreveții sunt acoperiți cu soluția de marinare formată din ulei de măsline, supă de pui, rozmarin, sare… 
- 
					
					
						  Iepure cu arome italieneBucățile de iepure se acoperă cu apă într-un wok. Se aduc la fierbere. Se sărează. Se spumează. Se adaugă… 
- 
					
					
						  Salată de leurdă cu roșii, ridichi…Se taie leurda. Ridichile se taie feluțe, castraveții de asemenea. Se adaugă într-un bol. Se taie roșiile… 
- 
					
					
						  Ciorbă de porc în untură acrită…Se taie mărunt toate legumele. Se pune carnea într-o oală  și se încălzește până se topește… 
- 
					
					
						  Macrou la cuptor pe pat de legumeMacroul eviscerat se stropește cu zeamă de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Ceapa se taie solzișori,… 
- 
					
					
						  Piept de curcan cu legume și tăiței…Într-un wok, se încinge puţin ulei de măsline şi se adaugă usturoiul. Totul se face la flacără mare. Se… 
- 
					
					
						  Plăcintă cu legumeArdeiul tăiat cuburi, împreună cu vânăta, se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei de măsline, se condimentează… 
- 
					
					
						  Pâine cu măsline verziMăslinele verzi se taie mărunt. Ardeiul roşu se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie şi ea. Făina se amestecă… 
- 
					
					
						  Pâine cu măsline verziMăslinele verzi se taie mărunt. Ardeiul roşu se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie şi ea. Făina se amestecă… 
- 
					
					
						  Shakshuka cu vineteCeapa se taie mărunt şi se căleşte în două linguri de ulei de măsline. Ardeiul se taie cubuleţe, la fel… 
- 
					
					
						  Storceac de somnCeapa, morcovul, ţelina, şi pătrunjelul tăiate cuburi se pun la fiert. După 10 minute se adaugă şi ardeii… 
- 
					
					
						  Storceac de somnCeapa, morcovul, ţelina, şi pătrunjelul tăiate cuburi se pun la fiert. După 10 minute se adaugă şi ardeii… 
							 Reţete cu "ardei gras"
						
					 
																	 
																			 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	









