• Raita

    Raita

    Castravetele se dă pe răzătoare. Iaurtul se pune intr-un castron și se condimentează cu mentă, usturoi granulat,…

  • Ton pane cu legume dulci-acrișoare

    Ton pane cu legume dulci-acrișoare

    Peștele se taie rondele. Se pregătește un amestec dintr-o lingură de sos de soia, 100 ml vin alb, 50 ml apă…

  • Pachețele cu vită și năut

    Pachețele cu vită și năut

    Se taie mărunt feliile de bacon, ceapa verde, spanacul, ciupercile și usturoiul. Fără a se folosi grăsime,…

  • Prăjitură cu foi și cremă de ciocolată

    Prăjitură cu foi și cremă de ciocolată

    Ouăle se bat cu zahărul până se obține o spumă. Se adaugă uleiul puțin câte puțin, amestecând continuu.…

  • Supă cremă de sfeclă roșie

    Supă cremă de sfeclă roșie

    Într-o tigaie cu ulei încins în prealabil se pune la călit usturoiul tocat mărunt, apoi ceapa tocată mărunt.…

  • Somn african în sos de ardei

    Somn african în sos de ardei

    Se aleg ardeii proaspeți și sănătoși, se curăță de cotor și de semințe și se dau la robot. Se dau la…

  • Focaccia cu măsline și roșii uscate

    Focaccia cu măsline și roșii uscate

    În vasul de la mașina de făcut pâine se pune apa călduță, 3 linguri de ulei de măsline, sarea, făina…

  • Supă cremă de roșii cu busuioc

    Supă cremă de roșii cu busuioc

    Ceapa se taie solzișori și se pune într-o tigaie cu ulei încins în prealabil. Se taie cei 2 morcovi. Se adaugă…

  • Sardine umplute cu roșii și capere

    Sardine umplute cu roșii și capere

    După ce se eviscerează, se spală bine și li se îndepărtează capetele, sardinelor li se îndepărtează…

  • Șprot prăjit

    Șprot prăjit

    Peștele se curăță de solzi, se eviscerează, se spală bine, apoi se dă cu un praf de sare. Șprotul curățat…

  • Somn la grătar cu sos teriyaki

    Somn la grătar cu sos teriyaki

    Somnul se eviscerează, se spală bine și se taie rondele. Capul și coada se vor păstra pentru o ciorbă de…

  • Saramură de știucă

    Saramură de știucă

    Știuca se curăți de solzi, de intestine și se spală bine. Se pune pe o tavă cu grătar alături de cele…

  • Cannoli

    Cannoli

    Făina se amestecă cu zahărul,un praf de sare, și untul. Se adaugă gălbenușul și vinul. Se formează un…

  • Pui cu smântână și ciuperci

    Pui cu smântână și ciuperci

    Se taie ciupercile feliuțe. Se pun într-o tigaie cu ulei încins. Se adaugă apă, se fierb. După asta se strecoară…

  • Doradă cu legume la grătar

    Doradă cu legume la grătar

    Peștele se curăță de solzi și intestine, apoi se spală foarte bine. Se pisează usturoiul. Se amestecă…

  • Supă cremă de țelină

    Supă cremă de țelină

    Ceapa și usturoiul se toacă mărunt. Într-o tigaie cu ulei încins se pun la călit ceapa și usturoiul. În…

  • Prăjitură cu cafea

    Prăjitură cu cafea

    Ouăle se bat cu un praf de sare. Se adaugă zahărul și se freacă foarte bine până se obține o cremă. Se…

  • Pulpă de căprioară cu sos de hrean și ciuperci

    Pulpă de căprioară cu sos de hrean…

    Într-o tigaie se topește un cubuleț de unt. Se adaugă pulpa de căprioară tăvălită prin făină. Se rumenește…

  • Ketchup iute

    Ketchup iute

    Roșiile se pasează. Ceapa, ardeii iuți, usturoiul și ghimbirul se dau la robot. Roșiile pasate se pun pe…

  • Frigărui de creveți cu legume

    Frigărui de creveți cu legume

    Creveții sunt acoperiți cu soluția de marinare formată din ulei de măsline, supă de pui, rozmarin, sare…

  • Dovleac la cuptor cu brânză și muștar

    Dovleac la cuptor cu brânză și muștar

    Dovleacul se taie cubulețe. Se adaugă ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă. Se…

  • Iepure cu arome italiene

    Iepure cu arome italiene

    Bucățile de iepure se acoperă cu apă într-un wok. Se aduc la fierbere. Se sărează. Se spumează. Se adaugă…

  • Somn la cuptor cu influențe indiene

    Somn la cuptor cu influențe indiene

    Se pisează usturoiul. Ghimbirul se toacă mărunt. Ardeiul iute uscat se mojarează. Se amestecă toate. Se adaugă…

  • Salată de leurdă cu roșii, ridichi și castraveți

    Salată de leurdă cu roșii, ridichi…

    Se taie leurda. Ridichile se taie feluțe, castraveții de asemenea. Se adaugă într-un bol. Se taie roșiile…

  • Salată de leurdă cu fasole roșie și porumb

    Salată de leurdă cu fasole roșie…

    Ceapa verde se taie mărunt, leurda asemenea și ridichile se taie felii. Se adaugă toate într-un bol. Peste…

  • Hamburger

    Hamburger

    Se taie ceapa mărunt. Se adaugă peste carnea tocată. Se toacă usturoiul mărunt. Se adaugă și acesta peste…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro