- 
					
					
						  Cocktail de legume în sos teriyakiCartofii tăiaţi felii, dovleceii tăiaţi şi ei felii, se amestecă cu fâşiile de ardei, ceapa solzişori… 
- 
					
					
						  Porc cu miel în sos de vin la slow…Se taie cubuleţe carnea de porc, iar carnea de miel se taie rondele. Se îndepărtează bucăţile mai consistente… 
- 
					
					
						  Sardină la grătarSe amestecă uleiul de măsline cu suc de lămâie şi se condimentează cu sare, piper, oregano şi cimbru. Peştele… 
- 
					
					
						  Sardine cu suc de lămâie şi portocală…Sardina se curăţă de solzi şi intestine, se spală foarte bine cu apă rece, se presară cu sare şi se lasă… 
- 
					
					
						  Aripioare cu roşii şi suc de lămâieRoşiile decojite se pun în robot împreună cu usturoiul, condimentele şi sucul de lămâie. Aripioarele de… 
- 
					
					
						  Penne cu ciuperci şi carne de porc…Condimentele se călesc într-o lingură de ulei de măsline. Se adaugă apoi ceapa, ardeiul şi usturoiul, toate… 
- 
					
					
						  Quesadilla de puiSe prepară soluţia de marinare pentru pieptul de pui. Se amestecă zeama de lămâie cu ulei de măsline, oregano,… 
- 
					
					
						  Friptură de pui la presiune cu suc…Pulpele se călesc împreună cu ciupercile în puţin ulei de măsline. Când carnea de pui s-a albit, se adaugă… 
- 
					
					
						 de post de postLegume mexicaneCeapa, morcovul şi ardeiul se taie cubuleţe şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi fasolea… 
- 
					
					
						  Friptură de vită în sos de roşii…În oala sub presiune, se pun 2-3 linguri de ulei de măsline şi se prăjesc bucăţile de carne tăiate felii… 
- 
					
					
						  Piept de gâscă cu sos de smântânăPieptul de gâscă se spală bine în apă rece şi se pune la fiert cu sare. După ce a fiert se scoate din apă,… 
- 
					
					
						  Spirale cu sos de roşii şi piept de…Spiralele se pun la fiert în apă cu sare şi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Separat se pregateşte… 
- 
					
					
						  Ficăței de pui cu sos de bulionCeapa tăiată mărunt se căleşte în puţin ulei. Când ceapa începe să devină transparentă, se adaugă… 
- 
					
					
						  Supă de roşii cu orezZarzavatul se taie cubuleţe şi se pune la fiert în supa de pui. Se adaugă şi roşiile decojite tăiate mărunt… 
- 
					
					
						 de post de postMazăre cu roşiiÎntr-o cratiţă se încinge uleiul. Se adaugă mazărea, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate bucăţi… 
- 
					
					
						  Tortellini cu piept de pui, ciuperci…Ceapa şi usturoiul se taie mărunt, apoi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi pieptul de pui… 
- 
					
					
						  Musaca de cartofi cu piept de puiPieptul de pui se dă prin maşina de tocat carne. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se… 
- 
					
					
						  Paste cu telemea, cașcaval și smântânăPastele se fierb în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se scurg într-o sită… 
- 
					
					
						  Sos ragu pentru pasteLegumele se curăţă şi se toacă mărunt. Într-o cratiţă se încinge puţin ulei de măsline şi se înăbuşesc… 
							 Reţete cu "oregano"
						
					 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																			 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																			 
																	 
																	 
																	 
																	









