- 
					
					
						  Pulpe de pui cu smântânăPulpele de pui se pun la fiert în apă cu sare, timp de 15-20 minute. După ce au fiert, se scot din zeamă şi… 
- 
					
					
						  Ciocănele umplute cu brânzăBrânza proaspătă se amestecă cu usturoiul pisat, sare, piper, mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt, menta… 
- 
					
					
						  Ciocănele cu portocală şi lămâieCiocănelele se curăţă de piele, se crestează, iar în crestături se pun feliuţe subţiri de portocală.… 
- 
					
					
						  Pui cu ardei coptArdeiul se coace şi se curăţă. Bucăţile de pui se călesc în puţin ulei. Când sunt rumenite se adaugă… 
- 
					
					
						  Friptură de pui la presiune cu suc…Pulpele se călesc împreună cu ciupercile în puţin ulei de măsline. Când carnea de pui s-a albit, se adaugă… 
- 
					
					
						  Pulpe aromate la cuptorPulpele de pui se condimentează cu sare şi piper. Se amestecă uleiul de măsline cu toate celelalte condimente,… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui în lapte la cuptorSe pune într-o tigaie jumătate din cantitatea de unt, se prăjesc pulpele pe ambele părţi, până capătă… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui cu ciuperci și cașcavalPulpele de pui dezosate se taie cubuleţe. Cubuleţele se pun în cratiţă fără ulei şi se fierb în suc propriu,… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui pane la cuptorOuăle se bat foarte bine cu sare, apoi se amestecă cu făina, laptele, piper şi busuioc până se obţine o… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui cu rozmarin şi suc de…Fiecare pulpă de pui se crestează cu ajutorul unui cuţit şi se împănează cu frunze de rozmarin. Se condimentează… 
- 
					
					
						  Rasol din pulpe de pui cu legumeSe pun la fiert pulpele de pui în apă cu sare. Se îndepărtează spuma formată la fierbere. Se adaugă cartofii,… 
- 
					
					
						  Pui în sos de roşii cu ciuperci şi…Într-un vas termorezistent se pune ulei cât să acopere fundul vasului. Se adaugă carnea dezosată şi tăiată… 
- 
					
					
						  Pui cu smântânăSe prăjesc înăbuşit bucăţile de pui într-o cratiţă cu untul bine înfierbântat, adaugând câte 1-2… 
- 
					
					
						  Friptură de pui pe pat de legumeSe aşează în tavă un rând de rondele de morcov, felii de ardei tăiat subţire, 3-4 linguri de apă, 1 pahar… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui cu sos de roşii şi ciuperciSe prepară o soluţie de marinare din vin, ulei, rozmarin, sare şi piper. În această soluţie se pun pulpele… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui cu ciuperci şi cartofi…Cartofii se curăţă şi se taie cubuleţe. Se amestecă într-un castron cu ulei, sare, piper şi ciuperci.… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui umplutePulpele de pui dezosate se bat cu ciocanul pentru sniţele. Se condimentrează cu sare, piper şi busuioc uscat.… 
- 
					
					
						  Pui muntenesc cu sosSe pune uleiul într-o cratiţă, apoi se adaugă pulpele de pui spălate şi puţină apă, astfel încât să… 
- 
					
					
						  Rasol de puiPulpele se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează şi când aţi adunat toată spuma, se adaugă legumele… 
- 
					
					
						  Mâncare de mazăre cu pulpe de puiSe curăţă morcovul, ceapa, se toacă mărunt şi se pun la călit cu puţin ulei. Pulpele se pârlesc, se spală… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui paneSe fierb pulpele de pui. Se dau pulpele de pui fierte prin ou, pesmet şi apoi din nou prin ou. Apoi se pun la… 
							 Reţete cu "pulpe de pui"
						
					 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	









