-
Şniţele din piept de pui cu mac
Pieptul de pui se taie fâşii subţiri care se bat cu ciocanul pentru şniţele. Se presară cu sare şi piper.…
-
Pulpe de pui cu smântână
Pulpele de pui se pun la fiert în apă cu sare, timp de 15-20 minute. După ce au fiert, se scot din zeamă şi…
-
Ravioli cu brânză, şuncă, piept…
Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se scurg de zeama…
-
Ruladă din piept de pui cu kaizer şi…
Pieptul de pui se taie bucăţi şi se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se condimentează cu sare, piper, ghimbir,…
-
Ciocănele umplute cu brânză
Brânza proaspătă se amestecă cu usturoiul pisat, sare, piper, mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt, menta…
-
Aripioare cu roşii şi suc de lămâie
Roşiile decojite se pun în robot împreună cu usturoiul, condimentele şi sucul de lămâie. Aripioarele de…
-
Ciocănele cu portocală şi lămâie
Ciocănelele se curăţă de piele, se crestează, iar în crestături se pun feliuţe subţiri de portocală.…
-
Pui cu ardei copt
Ardeiul se coace şi se curăţă. Bucăţile de pui se călesc în puţin ulei. Când sunt rumenite se adaugă…
-
Shaorma cu piept de pui
Shaorma din piept de pui făcut la grătar cu cartofi prăjiți la cuptor, castraveți murați în oțet, ceapă…
-
Aripioare de pui cu caşcaval la cuptor
Usturoiul se curăţă şi se pisează cu sare, apoi se freacă cu puţin ulei de măsline, până devine ca o…
-
Friptură de pui la presiune cu suc…
Pulpele se călesc împreună cu ciupercile în puţin ulei de măsline. Când carnea de pui s-a albit, se adaugă…
-
Chifteluţe din piept de pui
Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat. Ceapa şi cartoful se curăţă şi se dau şi ele tot prin maşina…
-
Valdostana din piept de pui
Pieptul de pui la grătar se aşează într-un vas termorezistent. Peste fiecare bucată de piept se pune câte…
-
Piept de pui cu fulgi de porumb
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se bat cu ciocanul de şniţele. Se presară cu sare şi piper. Fiecare…
-
Pulpe aromate la cuptor
Pulpele de pui se condimentează cu sare şi piper. Se amestecă uleiul de măsline cu toate celelalte condimente,…
-
Pulpe de pui în lapte la cuptor
Se pune într-o tigaie jumătate din cantitatea de unt, se prăjesc pulpele pe ambele părţi, până capătă…
-
Vinete umplute cu piept de pui
Vinetele se spală, se taie pe jumătate, se scobesc cu ajutorul unei linguriţe, se freacă la interior cu sare…
-
Ruladă din piept de pui în crustă…
Fiecare piept de pui se taie pe jumătate, rezultând astfel patru bucăţi. Fiecare bucată se bate foarte bine…
-
Piept de pui în sos de smântână…
Pieptul de pui se taie fileuri subţiri şi se aşează într-un vas termorezistent. Usturoiul se pisează şi…
-
Pulpe de pui cu ciuperci și cașcaval
Pulpele de pui dezosate se taie cubuleţe. Cubuleţele se pun în cratiţă fără ulei şi se fierb în suc propriu,…
-
Pulpe de pui pane la cuptor
Ouăle se bat foarte bine cu sare, apoi se amestecă cu făina, laptele, piper şi busuioc până se obţine o…
-
Pui în sos de roşii cu ciuperci şi…
Într-un vas termorezistent se pune ulei cât să acopere fundul vasului. Se adaugă carnea dezosată şi tăiată…
-
Pui cu smântână
Se prăjesc înăbuşit bucăţile de pui într-o cratiţă cu untul bine înfierbântat, adaugând câte 1-2…
-
Tortellini cu piept de pui, ciuperci…
Ceapa şi usturoiul se taie mărunt, apoi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă apoi pieptul de pui…
-
Friptură de pui pe pat de legume
Se aşează în tavă un rând de rondele de morcov, felii de ardei tăiat subţire, 3-4 linguri de apă, 1 pahar…
-
Pulpe de pui cu sos de roşii şi ciuperci
Se prepară o soluţie de marinare din vin, ulei, rozmarin, sare şi piper. În această soluţie se pun pulpele…
Reţete cu "pui"