-
Pulpe și aripi de găină cu sos picant…
Ardeiul iute se pisează în mojar, lămâia şi portocala se storc. În vasul de la slow cooker se aşează pulpele…
-
Salată picantă cu piept de pasăre
Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu sare. După ce a fiert se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie mărunt.…
-
Sardine cu coriandru la grătar
Sardinele se curăţă de solzi şi intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Se presară cu sare…
-
Shakshuka cu vinete
Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în două linguri de ulei de măsline. Ardeiul se taie cubuleţe, la fel…
-
Mâncare de gogonele cu carne de porc
Pulpa de porc se taie cubuleţe, care se pun la prăjit în 2 linguri de ulei până se rumenesc puţin. Gogonelele…
-
Pulpă de curcan cu lămâie și rozmarin…
Pulpele de curcan se fierb în oala sub presiune pentru 30 de minute. Usturoiul se pisează, una dintre lămâi…
-
Chec aperitiv
Baconul se taie cubuleţe şi se prăjesc până devin crocante. Se adaugă măslinele tăiate feliuţe subţiri…
-
Chefal cu legume la cuptor în stil…
Cartofii se taie cuburi şi se fierb pe jumătate (aproximativ 10 minute). Peştele se taie rondele şi se aşează…
-
Pulpă de cocoş Tikka Masala la slow…
Ceapa se taie solzişori şi se pune pe fundul vasului ceramic al slow cooker-ului. Peste stratul de ceapă se…
-
Sos picant de roşii
Roşiile, busuiocul proaspăt, usturoiul şi ardeiul iute se pun în robotul de bucătărie şi se amestecă până…
-
Omletă cu arome indiene
Roşiile se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie mărunt. Ghimbirul se taie şi el mărunt. Ouăle se bat împreună…
-
Piept de curcan cu legume la wok
Dovleceii se taie cubuleţe. La fel şi ardeii şi morcovii. Varza se taie şi ea bucăţi. Ghimbirul se taie…
-
Saramură de şalău
Se curăţă peştele de solzi şi intestine, apoi se îndepărtează capetele, punându-se deoparte pentru o…
-
Sardine la grătar cu sos thailandez
Usturoiul se pisează cu puţină sare. Se adaugă piper, turmeric, ardeiul iute tocat mărunt şi ulei de măsline.…
-
Sardine la grătar cu sos thailandez
Usturoiul se pisează cu puţină sare. Se adaugă piper, turmeric, ardeiul iute tocat mărunt şi ulei de măsline.…
-
Pulpă de curcan picantă la slow cooker
Coaja de lămâie se rade. Ardeiul iute se pisează; ghimbirul se dă pe răzătoare, apoi se adaugă peste coaja…
-
Stir fry cu creveți
Tăiţeii se pun la înmuiat în apă rece şi apoi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Usturoiul…
-
Omletă cu roşii
Ceapa se taie mărunt; la fel şi ardeiul iute şi ghimbirul. Într-o tigaie se încinge untul şi se călesc…
-
Piept de pui cu arome thailandeze
Pieptul de pui se taie în 4. Se condimentează cu sare și piper. Se storc 2 felii limetă, alte felii de limetă…
-
Caras marinat la cuptor
Ardeiul iute uscat se mărunţeşte, apoi se pisează împreună cu usturoiul şi un praf de sare. Se condimentează…
-
Shakshuka
Ceapa se taie solzişori şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ardeiul gras tăiat fâşii subţiri. şi…
-
Porc în sos dulce-acrişor în stil…
Carnea de porc se taie fâşii. Bucăţile de carne se trec prin făină şi se prăjesc în ulei încins. Se…
-
Salată de castraveţi cu ceapă verde…
Castravetele verde se spală, apoi se scrijeleşte cu ajutorul unei furculiţe. Se taie în sferturi, apoi în…
-
Pulpe de pui cu roșii și suc de lămâie…
Pe fundul vasului de ceramică se pun câteva roşii decojite şi se presează puţin. Peste acest strat de roşii…
-
Ton la grătar
Peştele se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se taie rondele. Coriandru se pisează…
-
Buzunare de porc umplute cu porumb
Muşchiul de porc se taie în bucăţi, apoi la fiecare bucată se taie un buzunar, care se va umple ulterior.…
Reţete cu "ardei iute"