• Caras la grill

    Caras la grill

    Peştele se curăţă de solzi, se eviscerează , se spală foarte bine cu apă rece, apoi se presară cu sare…

  • Ciuperci umplute cu legume de post

    Ciuperci umplute cu legume

    Ciupercile se spală sub jet de apă rece, apoi se curăţă de coajă, îndepărtându-li-se picioruşele. Pălăriile…

  • Tzatziki

    Tzatziki

    Într-un castron se amestecă uleiul de măsline cu sucul de lămâie. Se adaugă apoi iaurtul şi se amestecă.…

  • Somon marinat la grătar

    Somon marinat la grătar

    Se pregăteşte soluţia de marinare amestecând usturoiul zdrobit cu coriandru pisat, cimbru, mărar, sare, piper…

  • Salată de ton cu porumb

    Salată de ton cu porumb

    Tonul se scurge de zeama din conservă. Se amestecă cu castraveţii muraţi tăiaţi cubuleţe mici. Ceapa se…

  • Stufat de pui

    Stufat de pui

    Într-un vas se încinge uleiul şi se prăjesc puţin pulpele de pui, rumenindu-se frumos pe ambele părţi.…

  • Pastă de macrou afumat cu brânză

    Pastă de macrou afumat cu brânză

    Peştele se curăţă de oase şi de piele. Se mărunţeşte şi se pune în vasul de la robot. Se adaugă brânza…

  • Stufat de miel de Paşti

    Stufat de miel

    Coastele de miel se spală cu apă rece. Ceapa verde şi usturoiul se curăţă şi se taie mărunt. Coastele…

  • Sarmale de pui în vas de ceramică la cuptor

    Sarmale de pui în vas de ceramică…

    Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat. Peste carnea tocată se adaugă ceapa tăiată mărunt, ouăle, orezul,…

  • Tocăniţă de cartofi de post

    Tocăniţă de cartofi

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. După ce s-a călit ceapa, se adaugă cartofii curăţaţi…

  • Storceac de nisetru

    Storceac de nisetru

    Peştele se curăţă de intestine şi se porţionează, îndepărtându-se capul şi coada, restul tăindu-se…

  • Praz cu carne de porc

    Praz cu carne de porc

    Ceapa tăiată mărunt şi usturoiul tăiat feliuţe se călesc în ulei. Se adaugă carnea tăiată bucăţi…

  • Ciocănele umplute cu brânză

    Ciocănele umplute cu brânză

    Brânza proaspătă se amestecă cu usturoiul pisat, sare, piper, mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt, menta…

  • Ghiveci de legume de post

    Ghiveci de legume

    Ceapa şi ardeiul gras se taie cubuleţe, iar morcovii se taie rondele şi se călesc împreună în puţin ulei.…

  • Chifteluţe din piept de pui

    Chifteluţe din piept de pui

    Pieptul de pui se dă prin maşina de tocat. Ceapa şi cartoful se curăţă şi se dau şi ele tot prin maşina…

  • Ardei umpluți cu ciuperci de post

    Ardei umpluți cu ciuperci

    Morcovul, ţelina şi ceapa se taie cubuleţe. Se călesc în puţin ulei. Se adaugă orezul spălat, ciupecile…

  • Cartofi copţi cu şuncă afumată

    Cartofi copţi cu şuncă afumată

    Cartofii se spală cu apă rece şi se pun la fiert în apă cu sare pentru 20 minute. După aceea se scurg de…

  • Pepeni muraţi

    Pepeni muraţi

    Într-un borcan se aşează variat pepenii, bucheţele de conopidă, morcovii şi ţelina tăiate felii subţiri…

  • Pulpe aromate la cuptor

    Pulpe aromate la cuptor

    Pulpele de pui se condimentează cu sare şi piper. Se amestecă uleiul de măsline cu toate celelalte condimente,…

  • Mâncare de mazăre de post

    Mâncare de mazăre

    Mazărea se curăţă din păstăi. Ceapa curăţată se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Roşiile…

  • Ciuperci umplute cu branză de vacă

    Ciuperci umplute cu branză de vacă

    Se curăţă ciupercile şi se spală bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toacă mărunt şi se înăbuşă…

  • Cartofi cu pulpă de curcan la cuptor

    Cartofi cu pulpă de curcan la cuptor

    Mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt se amestecă cu cimbru, sare, piper şi ulei. Prin amestecul obţinut…

  • Varză dulce călită cu afumătură

    Varză dulce călită cu afumătură

    Varza se taie şi se freacă cu sare. Ceapa se taie şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă bucăţile de…

  • Drob de miel cu carne de pasăre de Paşti

    Drob de miel cu carne de pasăre

    Pieptul de pasăre şi măruntaiele se spală bine până iese apa curată, se pun împreună la fiert în apă…

  • Scrumbie la grătar

    Scrumbie la grătar

    Se curăţă scrumbia de maţe şi de solzi, se crestează pe spate. Se presară sare în interior, se pune mărar…

  • Pateuri cu ciuperci

    Pateuri cu ciuperci

    Ceapa se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă ciupercile tăiate din conservă, usturoiul…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro