-
de post
Salată a la russe cu maioneză de avocado
Legumele (cartofii, țelina și păstârnacul) se curăță de coajă. Se pun la fiert în apă cu sare. Cartofii…
-
Somon cu creveți și legume la grill
Roșia se taie în cuburi mari. Ardeiul iute se taie rondele subțiri. Frunzele de busuioc se taie grosier. Usturoiul…
-
Musaca de cartofi cu carne de porc
Usturoiul se taie mărunt și se călește în două linguri de ulei. Ceapa se toacă mărunt și se adaugă peste…
-
Lasagna în bacon
Ceapa se taie mărunt și se călește în 2 linguri de ulei împreună cu usturoiul zdrobit. Se lasă să se…
-
Păstrăv somonat la grill
Păstrăvul somonat, curățat de solzi și intestine, se usucă bine cu servețele absorbante. Se presară cu…
-
Caras înăbușit cu roșii și lămâie
Usturoiul se pisează cu puțină sare. Într-o tigaie se încing 2 linguri de ulei și se călesc roșiile decojite.…
-
Sardine cu cimbru la grătar
Usturoiul se pisează cu sare, iar peste el se adaugă cimbru uscat, piperul și uleiul de măsline. Se omogenizează.…
-
Pui copt cu cartofi
Usturoiul se pisează cu sare și se amestecă bine cu uleiul de măsline, piperul și jumătate de linguriță…
-
Penne quatro formaggi
Laptele se pune pe foc, iar când începe să fiarbă se adaugă smântâna și brânzeturile (cea cu mucegai…
-
Somon cu sos de mărar și ceapă verde
Somonul întreg se taie rondele. Se presară cu sare și se lasă să stea 20 de minute, apoi se pun pe grătarul…
-
Pulpă de miel cu rozmarin și usturoi
Se pregătește untul aromatizat cu rozmarin, cimbru, sare și piper. Ceapa roșie se taie în sferturi și se…
-
Pulpe de pui cu ghimbir și lime
Usturoiul și ghimbirul se taie mărunt, se pun într-un castron și se amestecă cu zahăr brun, suc de limetă,…
-
Supă cremă de linte
Usturoiul și ceapa se taie mărunt. Într-un vas suficient de mare se pune uleiul de măsline, apoi se adaugă…
-
Piept de porc la cuptor
Pieptul de porc se crestează pe partea cu șorici, astfel încât să se obțină mici pătrate. Se presară…
-
Tagliatelle cu șuncă, brânză și…
Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert se scurg și…
-
Raita
Castravetele se dă pe răzătoare. Iaurtul se pune intr-un castron și se condimentează cu mentă, usturoi granulat,…
-
Pachețele cu vită și năut
Se taie mărunt feliile de bacon, ceapa verde, spanacul, ciupercile și usturoiul. Fără a se folosi grăsime,…
-
Supă cremă de sfeclă roșie
Într-o tigaie cu ulei încins în prealabil se pune la călit usturoiul tocat mărunt, apoi ceapa tocată mărunt.…
-
Somn african în sos de ardei
Se aleg ardeii proaspeți și sănătoși, se curăță de cotor și de semințe și se dau la robot. Se dau la…
-
Supă cremă de roșii cu busuioc
Ceapa se taie solzișori și se pune într-o tigaie cu ulei încins în prealabil. Se taie cei 2 morcovi. Se adaugă…
-
Sardine umplute cu roșii și capere
După ce se eviscerează, se spală bine și li se îndepărtează capetele, sardinelor li se îndepărtează…
-
Somn la grătar cu sos teriyaki
Somnul se eviscerează, se spală bine și se taie rondele. Capul și coada se vor păstra pentru o ciorbă de…
-
Saramură de știucă
Știuca se curăți de solzi, de intestine și se spală bine. Se pune pe o tavă cu grătar alături de cele…
-
Doradă cu legume la grătar
Peștele se curăță de solzi și intestine, apoi se spală foarte bine. Se pisează usturoiul. Se amestecă…
-
Supă cremă de țelină
Ceapa și usturoiul se toacă mărunt. Într-o tigaie cu ulei încins se pun la călit ceapa și usturoiul. În…
-
Pulpă de căprioară cu sos de hrean…
Într-o tigaie se topește un cubuleț de unt. Se adaugă pulpa de căprioară tăvălită prin făină. Se rumenește…
Reţete cu "piper"