-
Pulpe de pui cu roșii și cartofi la…
Fierbem cartofii în coajă. Apoi se curăță de coajă. Roșiile se înțeapă puțin cu vârful cuțitului…
-
Pulpe de pui în sos picant de busuioc
Pulpele de pui se condimentează cu sare și se pun pe grătarul încins, cu pielea în jos. Se lasă până se…
-
Pulpe de pui cu ghimbir și lime
Usturoiul și ghimbirul se taie mărunt, se pun într-un castron și se amestecă cu zahăr brun, suc de limetă,…
-
Pulpe de pui tandoori
Pulpele de pui se crestează și se pun într-un castron. Se presară deasupra condimentul tandoori masala, se…
-
Pui cu smântână și ciuperci
Se taie ciupercile feliuțe. Se pun într-o tigaie cu ulei încins. Se adaugă apă, se fierb. După asta se strecoară…
-
Frigărui de pui japoneze
Carnea de pui se taie bucățele mari. Peste carnea de pui se toarnă ulei, sos soia, sos hoisin, sos worchester,…
-
Supa de pui la slow cooker
Pulpele, ceapa şi morcovii tăiaţi pe jumătate, căţeii de usturoi întregi, se pun în vasul ceramic de la…
-
Souvlaki de pui - frigărui de pui în…
Se face un amestec din ulei de măsline, oţet, suc de lămâie, oregano, sare şi piper. Usturoiul se pisează…
-
Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval
Pulpele de pui se spală şi se taie pe jumătate. Se prăjesc în puţin ulei. Când sunt rumenite se scot pe…
-
Pulpe de pui în sos de vin şi lămâie
Într-un vas termorezistent, uns cu ulei, se aşează pulpele de pui. Se condimentează cu sare şi piper. Deasupra…
-
Pui mănăstiresc
Puiul se porţionează. Potroacele (spate, gât, vârfuri de aripi) se pun la fiert în apă cu sare. Se îndepărtează…
-
Pulpe de pui cu roșii și suc de lămâie…
Pe fundul vasului de ceramică se pun câteva roşii decojite şi se presează puţin. Peste acest strat de roşii…
-
Pulpe de pui cu sos de lămâie
Usturoiul se pisează cu sare, se adaugă 4 linguri de ulei de măsline, coaja de lămâie şi oregano. Se omogenizează.…
-
Pulpe de pui în sos de vin
Pulpele de pui se spală în apă rece, apoi se crestează pe ambele părţi. Usturoiul se pisează, se freacă…
-
Pulpe de pui în sos hoisin
Pulpele de pui bine spălate se pun într-un castron şi se amestecă cu usturoiul tocat mărunt, sosul de soia,…
-
Pui cacciatore la slow cooker
Pulpele de pui se usucă cu şerveţele absorbante, apoi se trec prin făină şi se prăjesc puţin în 2-3 linguri…
-
Pulpe de pui cu lămâie
Se amestecă uleiul de măsline cu cimbru, sare, piper şi rozmarin. Pulpele de pui se crestează cu ajutorul…
-
Stufat de pui
Într-un vas se încinge uleiul şi se prăjesc puţin pulpele de pui, rumenindu-se frumos pe ambele părţi.…
-
Ciorbă de pui cu lobodă
Pulpele de pui se depielează şi se spală cu apă rece. Se pun la fiert în apă cu sare, adunând spuma care…
-
Ciocănele umplute
Se pârlesc copănelele şi se spală cu apă rece. Se îndepărtează pielea de pe copănele. Se taie osul de…
-
Pulpe umplute
Se bat pulpele, se sărează şi se piperează după gust. De asemenea se pune şi busuioc deoarece îi va da…
-
Pulpe de pui cu smântână
Pulpele de pui se pun la fiert în apă cu sare, timp de 15-20 minute. După ce au fiert, se scot din zeamă şi…
-
Ciocănele umplute cu brânză
Brânza proaspătă se amestecă cu usturoiul pisat, sare, piper, mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt, menta…
-
Ciocănele cu portocală şi lămâie
Ciocănelele se curăţă de piele, se crestează, iar în crestături se pun feliuţe subţiri de portocală.…
-
Pui cu ardei copt
Ardeiul se coace şi se curăţă. Bucăţile de pui se călesc în puţin ulei. Când sunt rumenite se adaugă…
-
Friptură de pui la presiune cu suc…
Pulpele se călesc împreună cu ciupercile în puţin ulei de măsline. Când carnea de pui s-a albit, se adaugă…
Reţete cu "pulpe de pui"