• Rulouri din carne de vită

    Rulouri din carne de vită

    Această mâncare, pe numele ei originar Bragioli, este o mâncare tradiţională din Malta. Se realizează nişte…

  • Salată de leurdă cu porumb dulce

    Salată de leurdă cu porumb dulce

    Leurda se spală cu apă rece, se îndepărtează codiţele şi se toacă mărunt. Ouăle se fierb, se curăţă…

  • Ouă scoţiene

    Ouă scoţiene

    Carnea se amestecă cu toate condimentele, cu oul întreg şi cu pesmetul. Se omogenizează totul. Ouăle fierte…

  • Tartă cu spanac şi ou fiert de Paşti

    Tartă cu spanac şi ou fiert

    Aceasta este o reţetă tradiţională italiană pentru Paşti. Ea reprezintă o plăcintă umplută în general…

  • Friptură de miel la cuptor de Paşti

    Friptură de miel la cuptor

    Cartofii se curăţă şi se pun la fiert întregi timp de 15-20 minute. Carnea se condimentează cu sare, piper,…

  • Borş de miel de Paşti

    Borş de miel

    Carnea se pune la fiert în apă cu sare. Se spumează în timpul fierberii. Morcovul, pătrunjelul şi ţelina…

  • Prăjitură cu mac şi nucă de cocos

    Prăjitură cu mac şi nucă de cocos

    Blatul se unge cu 1/2 din cremă. Apoi se pune foaia doboş. Peste foaia doboş se pune restul de cremă. Deasupra…

  • Cozonac cu nucă

    Cozonac cu nucă

    Se amestecă drojdia cu puţin zahăr până devine o pastă omogenă. Se adaugă făină, lapte (cam 1/4 din…

  • Dublin Coddle

    Dublin Coddle

    Aceasta este o reţetă cu specific irlandez şi este asociată cel mai des cu numele oraşului Dublin. Denumirea…

  • Pască cu brânză de Paşti

    Pască cu brânză

    Făina se amestecă cu praful de copt, se adaugă zahărul, zahărul vanilat, sarea, oul şi untul sau margarina.…

  • Stufat de miel de Paşti

    Stufat de miel

    Coastele de miel se spală cu apă rece. Ceapa verde şi usturoiul se curăţă şi se taie mărunt. Coastele…

  • Prăjitură cu brânză, vişine şi fructe de pădure

    Prăjitură cu brânză, vişine şi…

    Biscuiţii se sfărâmă. Biscuiţii sfărâmaţi se amestecă cu cacaua şi zahărul pudră. Untul se topeşte,…

  • Prăjitură cu mere

    Prăjitură cu mere

    Merele se curăţă de coajă şi de sâmburi, se rad şi se călesc în ulei adăugându-se şi scorţişoara.…

  • Tortellini cu caşcaval şi cârnaţi de casă

    Tortellini cu caşcaval şi cârnaţi…

    Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Când sunt fierte se scurg într-o…

  • Cocktail de legume în sos teriyaki

    Cocktail de legume în sos teriyaki

    Cartofii tăiaţi felii, dovleceii tăiaţi şi ei felii, se amestecă cu fâşiile de ardei, ceapa solzişori…

  • Porc cu miel în sos de vin la slow cooker

    Porc cu miel în sos de vin la slow…

    Se taie cubuleţe carnea de porc, iar carnea de miel se taie rondele. Se îndepărtează bucăţile mai consistente…

  • Prăjitură Boema

    Prăjitură Boema

    Blatul rece se taie în pătrate şi se însiropează cu siropul fierbinte. Se toarnă glazura pe fiecare pătrat…

  • Caise

    Caise

    Ouăle se amestecă cu uleiul, zahărul şi coaja de lămâie. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt…

  • Fettuccine cu sparanghel

    Fettuccine cu sparanghel

    Sparanghelul se spală cu apă rece, se curăţă de partea de la bază, apoi se pune la fiert în apă cu sare.…

  • Cheesecake cu mere

    Cheesecake cu mere

    Merele se curăţă de coajă şi de căsuţa de seminţe, apoi se dau la robot prin răzătoare. Merele rase…

  • Salată din piept de pui cu mazăre, cartofi şi ouă

    Salată din piept de pui cu mazăre,…

    Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare. Ouăle se fierb 5-6 minute. Cartofii se fierb în coajă. Mazărea…

  • French toast cu mere

    French toast cu mere

    Feliile de pâine se rumenesc şi se aşează în tavă într-un singur rând. Ouăle se bat spumă cu telul şi…

  • Plăcintă cu mere

    Plăcintă cu mere

    Se face un aluat din făină, apă, ulei, borş şi sare. Se lasă să se odihnească timp de 30 de minute. În…

  • Terină cu spanac

    Terină cu spanac

    Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în ulei. Se adaugă spanacul decongelat şi jumătate din…

  • Prăjitură Rafaelo

    Prăjitură Rafaelo

    Blatul se însiropează. Se pune 1/2 din cremă şi se nivelează. Se presară pe toată suprafaţa alunele măcinate.…

  • Prăjitură însiropată cu nucă

    Prăjitură însiropată cu nucă

    Albuşurile se bat spumă cu 100 g zahăr. Gălbenuşurile se freacă cu restul de zahăr. Peste gălbenuşuri…

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro