- 
					
					
						 de post de postLegume cu tăiţei de orez la wokTăiţeii de orez se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert,… 
- 
					
					
						  Piept de raţă la cuptor în stil asiaticMorcovii se taie fâşii subţiri de 4-5 cm lungime. Ghimbirul se curăţă şi se taie şi el fâşii subţiri.… 
- 
					
					
						  Friptură de curcan şi porc la tavă…Pulpa de porc se taie cubuleţe. Usturoiul se taie feliuţe. Pulpele de curcan se împănează cu usturoiul, apoi… 
- 
					
					
						  Ciorbă de raţăCarnea de raţă se pune la fiert în apă cu sare, în oala sub presiune, timp de 35 de minute. Legumele tăiate… 
- 
					
					
						  Fasole cu ciolan afumat servită în…Fasolea se pune la înmuiat în apă rece, peste noapte. A doua zi se pune la fiert. După ce începe să fiabă,… 
- 
					
					
						  Piept de curcan cu legume la wokDovleceii se taie cubuleţe. La fel şi ardeii şi morcovii. Varza se taie şi ea bucăţi. Ghimbirul se taie… 
- 
					
					
						  Pulpă de cerb la slow cookerCeapa se taie solzişori şi se pune pe fundul vasului ceramic de la slow cooker. Morcovii se taie rondele şi… 
- 
					
					
						  Ciorbă de găină de țară cu tăiței…Carnea de pasăre se pune la fiert în apă cu sare. Se lasă să fiarbă timp de 30-40 de minute, în oala cu… 
- 
					
					
						  Gulaş de fasoleSe pune fasolea la înmuiat şi se lasă peste noapte. A doua zi se pune la fiert şi se schimbă apa de două… 
- 
					
					
						  Ciorbă de şoriciOasele de vită se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează. După ce s-au spumat bine, se adaugă legumele… 
- 
					
					
						  Fazan cu portocale şi lămâie la slow…Usturoiul se taie feliuţe subţiri şi cu el se împănează fazanul. Într-o tigaie se încinge untul, apoi… 
- 
					
					
						  Piftie din aripioare de puiAripioarele de pui se pun la fiert în apa în care s-au pus legumele întregi şi condimentele. Se spumează,… 
- 
					
					
						  Friptură de raţă cu sos de portocale…Boabele de coriandru se pisează. Ceapa se taie solzişori, morcovul se taie rondele. Portocala de curăţă de… 
- 
					
					
						 de post de postCiorbă de fasole cu cimbruFasolea se pune la înmuiat în apă rece timp de 2-3 ore. Se pune apoi la fiert, iar când începe să fiarbă… 
- 
					
					
						  Pulpă de căprioară cu sos de soia…Morcovul se taie rondele şi se aşează pe fundul vasului ceramic de la slow cooker. Ceapa se taie solzişori… 
- 
					
					
						  Rasol de curcanAripa de curcan se pune la fiert cu sare, se spumează, apoi se adaugă celelalte condimente şi se fierbe timp… 
- 
					
					
						  Borş de somonTacâmurile de somon se pun la fiert în apă cu sare timp de 10 minute. Se scot bucăţile de peşte şi se adaugă… 
- 
					
					
						  Stir fry cu crevețiTăiţeii se pun la înmuiat în apă rece şi apoi se fierb conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Usturoiul… 
- 
					
					
						  Somn cu legume gratinate la cuptorPeştele se curăţă de intestine şi se spală foarte bine sub jet de apă rece. Apoi se taie rondele, se presară… 
- 
					
					
						  Supa de pui la slow cookerPulpele, ceapa şi morcovii tăiaţi pe jumătate, căţeii de usturoi întregi, se pun în vasul ceramic de la… 
- 
					
					
						  Şalău rasolŞalăul se curăţă de solzi şi intestine. Se taie în bucăţi. Cartofii tăiaţi în patru, ceapa întreagă… 
- 
					
					
						  Cuşcuş cu peşte afumatArdeiul se taie cubuleţe, morcovul se rade, ceapa se taie în fâşii de aproximativ 1 cm, iar peştele se dezosează… 
- 
					
					
						  Gogonele murateSe aranjează în borcan gogonelele şi morcovii, alternând cu usturoi tăiat felii şi beţe subţiri de hrean.… 
- 
					
					
						  Ciorbă din gâturi de curcanGâturile se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează dacă este nevoie. Ardeiul, morcovul, ţelina, ceapa… 
- 
					
					
						  Gogoșari umpluți cu varzăVarza se toacă mărunt. Morcovii şi ţelina se dau pe răzătoare şi se adaugă peste varză. Se adaugă sarea… 
- 
					
					
						  Salată de gogoşari cu conopidăGogoşarii se spală şi se taie felii de grosimea unui deget. Conopida se desface în bucheţele mici. Morcovul… 
							 Reţete cu "morcov"
						
					 
																			 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																			 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	 
																	









