-
Cartofi cu smântână la cuptor
Cartofii se curăţă de coajă, ceapa şi urturoiul se curăţă, de asemenea. Ceapa se taie peştişori şi…
-
Brioşe de ciocolată
Făina se amestecă cu cacaua şi praful de copt. Ouăle se bat cu zahărul. Se adaugă untul, laptele şi whisky,…
-
Prăjitură cu bulion
Prima dată se pregătesc foile. Ouăle se freacă cu zahărul, până când acesta se dizolvă, apoi se adaugă…
-
Legume asortate
Legumele congelate se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scurg de zeamă şi se amestecă cu…
-
Omletă cu arome indiene
Roşiile se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie mărunt. Ghimbirul se taie şi el mărunt. Ouăle se bat împreună…
-
Mărțișor
Minicozonaci la mașina de făcut pâine
Ouăle se bat spumă cu zahărul. Ouăle se pot bate și împreună cu coaja de lămâie și praful de sare. În…
-
Mărțișor
Minicozonaci la mașina de făcut pâine
Ouăle se bat spumă cu zahărul. Ouăle se pot bate și împreună cu coaja de lămâie și praful de sare. În…
-
Pui cu porumb la cuptor
Carnea de pui se taie cubulețe mici și se călește în jumătate din cantitatea de unt aproximativ 4-5 minute.…
-
Minitort cu cremă de lămâie şi frişcă
Facem amestecul pentru blat pentru 4 tortuleţe inimioară. Iar crema o vom prepara doar pentru unul singur, celelalte…
-
Iepure cu sos de muştar în stil franţuzesc
Iepurele se tranşează, se presară cu sare. Într-o tigaie se pune untul şi se sotează carnea întorcând-o…
-
Coşuleţe dantelate cu brandy şi mousse…
Untul, zahărul şi mierea se pun la foc mic, până se topeşte untul şi se dizolvă zahărul. Se ia vasul de…
-
Carne de porc cu ciuperci uscate şi…
Carnea de porc se taie cubuleţe. Peste carne se presară făina şi se amestecă. Se condimentează cu sare şi…
-
Cegă cu ciuperci și vin
Ciupercile shiitake se pun la înmuiat în apă călduţă. Ceapa se taie solzişori, usturoiul se taie rondele…
-
Fazan cu portocale şi lămâie la slow…
Usturoiul se taie feliuţe subţiri şi cu el se împănează fazanul. Într-o tigaie se încinge untul, apoi…
-
Friptură de raţă cu sos de portocale…
Boabele de coriandru se pisează. Ceapa se taie solzişori, morcovul se taie rondele. Portocala de curăţă de…
-
Ouă cu ciuperci, kaizer şi brânză…
Ciupercile se taie felii, apoi se trag la tigaie cu puţin ulei, sare şi piper, până se evaporă tot sucul…
-
Omletă cu cartofi, ardei şi ceapă
Ceapa se taie mărunt. Ardeiul se taie cubuleţe. La fel şi cartofii. Ouăle se bat cu sare. Într-o tigaie se…
-
Ouă ochi la cuptor cu spanac
Spanacul se spală foarte bine sub jet de apă rece. Între timp se pune la fiert apă cu sare şi când începe…
-
Ouă ochi la cuptor cu spanac
Spanacul se spală foarte bine sub jet de apă rece. Între timp se pune la fiert apă cu sare şi când începe…
-
Ciocolată din cacao
Cacaua se cerne. Împreună cu untul se pune în blender şi se amestecă. Apa se pune pe foc şi când începe…
-
Friptură din pulpă de mistreţ la…
Carnea se pune la marinat pentru 24-48 de ore, astfel: Ţelina se taie felii subţiri. Ceapa se taie solzişori.…
-
Păstrugă cu sos piccata
Peştele se curăţă şi se taie rondele. Se presară cu sare şi piper şi se lasă să stea 20 de minute. Rondelele…
-
Omletă cu roşii
Ceapa se taie mărunt; la fel şi ardeiul iute şi ghimbirul. Într-o tigaie se încinge untul şi se călesc…
-
Tartă cu brânză şi somon afumat
Biscuiţii se dau la cutter sau prin maşina de tocat. Se amestecă foarte bine cu untul. Compoziţia obţinută…
-
Tarta ratatouille
Se amestecă făina cu untul, 1/2 linguriţă sare, 2 linguri de ierburi uscate şi un ou. Se obţine un aluat…
-
Tarta ratatouille
Se amestecă făina cu untul, 1/2 linguriţă sare, 2 linguri de ierburi uscate şi un ou. Se obţine un aluat…
Reţete cu "unt"